top of page

SERVICES

Producties      -      Verhuur      -      Freelance      -      Installatie      -      Verkoop

Producties

Wij bieden u op maat gemaakte ontwerpen in licht- en geluidsplannen. Van een bedrijfspresentatie voor ca. 50 personen tot een concert voor 5.000 personen. Al onze producties worden specifiek naar wens van de opdrachtgever aangepast. Op deze manier kunnen wij altijd de gewenste kwaliteit leveren. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de meest passende en kwalitatief hoge apparatuur leveren. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van een geslaagde presentatie, een onvergetelijke bruiloft of een knallend bedrijfsfeest!

​​

 

Freelance​​

Op het gebied van freelance technici, stagemanagers en stagehands heeft Allround Sound & Light een groot netwerk. Hierdoor kunnen wij collega bedrijven, festivals en andere evenementen altijd een passende freelancer bieden. Of het nu gaat om een geluidsman voor een band of een stagemanager die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Alle freelancers hebben op hun eigen gebied ruime ervaring en passen zich gemakkelijk aan uw wensen aan.

Installatie

​Wilt u een vaste geluids- of lichtinstallatie in uw pand? Allround Sound & Light is uw partner. Van volledige disco installaties in een café tot een nette, bijna onzichtbare presentatie set in uw vergaderzaal. Voor alle ruimtes heeft Allround Sound & Light een oplossing.

Interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

bottom of page